logo PRAKTIJK VOOR PSYCHOSOCIALE THERAPIE, COACHING EN ROUWVERWERKING

Welkom op de website van 'De Tuinfluiter'

OP DIT MOMENT NEEM IK GEEN NIEUWE CLIENTEN AAN

 

De Tuinfluiter is een trekvogel en in staat om de Middellandse Zee en de Sahara in één keer over te vliegen, om zo op de plaats van bestemming te komen. Het is niet voor niets dat ik mijn praktijk naar deze vogel genoemd heb... 

De Tuinfluiter staat voor kracht, moed en doorzettingsvermogen!

Ook jij bent op weg en ook jij hebt de kracht om op de plek van jouw bestemming te komen...

Misschien ben je gestrand tijdens je vlucht. Door een heftige gebeurtenis of een opeenstapeling van gebeurtenissen vastgelopen en uit balans geraakt. Misschien heb je de moed en het doorzettingsvermogen verloren onderweg en worstel je met gevoelens van angst, boosheid of verdriet. Misschien ben je op zoek naar hulp?

Je bent op zoek naar hulp, hulp die bij jou past?

Mijn naam is Anneke van Kasteel - Tuinenburg en ik coach en verleen psychosociale hulp op een manier die bij jou past.

Op betrokken en professionele wijze krijg je de ondersteuning die jij nodig hebt. De verschillende vormen van therapie of coaching die worden ingezet, sluiten aan bij jouw persoonlijke situatie.

Ik zie uit naar een ontmoeting met mensen die de moed hebben om te onderzoeken, waar en op welke aspecten ze zijn gestrand tijdens hun vlucht. Ik zie uit naar een ontmoeting met jou.

Het is mijn wens dat je weer grip krijgt op jouw functioneren en voor het eerst of opnieuw evenwicht en balans vindt in je dagelijks bestaan. Het is mijn wens dat je op weg gaat, om op de plaats van jouw bestemming te komen.